Seen at de Witte Dame – Turia

Dat laatste mailtje nog beantwoorden, tijdens het eten nog dat laatste werk afmaken: thuis werken kan soms fijn zijn maar veroorzaakt vaak extra stress. Het zorgt ervoor dat je werk nooit ophoudt. De momenten waarop je thuis ontspant worden minimaal en zeldzaam.

turia2-640x360Onze maatschappij is steeds meer gericht op het presteren, het streven naar geld en status en in de weg hiernaartoe zijn we steeds meer onszelf kwijtgeraakt. Doordat er dagelijks veel om ons heen gebeurt ervaren we ontzettend veel prikkels. Door het wegnemen van deze prikkels wordt er aandacht gegenereerd voor hetgeen dat er echt toe doet en tevens ook een moment voor jezelf. De tafel Túria zorgt ervoor dat je dit moment creëert voor jezelf.

turia4

Een tafel binnen het interieur staat meestal centraal om aan te werken; Túria zorgt ervoor dat je niet verder kán werken. Door de beperkte ruimte die er aan tafel is en objecten die juist zorgen voor ontspanning; zoals de een aquarium, vogels in een kooi en planten, worden je gedachten teruggebracht naar de basis en ervaar je een moment van puurheid.

turia6Túria past bij de trend Stimuless, het zorgt ervoor dat je je focust op datgene wat echt belangrijk is voor jou en neemt je terug naar de basis. Doordat er niet veel werkruimte is focus je jezelf op de producten op de tafel.

Door Marjolein van Es

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s